Doplnit obchodbí podmínky

 

    DOPRAVA
      Doprava již od 124 Kč
 
 
     PLATBA
      Široké možnosti platby!

 

eshop pro motorkáře

NOVÝ A JEŠTĚ LEPŠÍ MOTOMANIAC.CZ

 

Jsme internetový obchod pro všechny motorkáře, nyní se zcela novou podobou! Nový není pouze vzhled, ale hlavně jednoduché a přehledné uspořádání, vyhledávání a filtrování produktů. Vlevo jsme umístili přehledné menu kategorií, prostor pro zobrazení zboží jsme zvětšili a vše ostatní jsme zjednodušili, aby celé nakupování od výběru zboží, vložení do košíku až po dokončení objednávky bylo pro Vás o poznání příjemnější.

Anketa
Jakou mašinu sedláte?
14 % (286)
28 % (567)
25 % (519)
17 % (354)
4 % (90)
11 % (229)

Celkem hlasovalo: 2045

Ochrana osobních údajů

Děláme maximum pro ochranu Vašich dat

Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné, subjekt má právo k jejich přístupu a právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Prodávající se zavazuje k ochraně uvedených osobních dat poskytnutých kupujícím. Uvedené údaje budou sloužit pouze pro potřebu prodejce a bude s nimi nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.
 
Pro práci s osobními daty splňujeme zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, který zásadně ovlivnil práva a povinnosti těch, jimž osobní údaje patří, i těch, kteří s nimi pracují.K tomu, abychom vaši objednávku doručili přímo vám, případně s vámi mohli komunikovat, potřebujeme znát některé údaje (jméno, adresa, telefon, e-mail).Pokud jste firma a požadujete na zakoupené zboží fakturu, pak bychom měli znát ještě doplňující údaje (název firmy, IČ, DIČ, číslo účtu).Tím, že nám prostřednictvím e-shopu poskytnete jakékoliv osobní údaje, vyjadřujete pochopení a jednoznačný souhlas se shromažďováním, používáním a přenosem těchto osobních údajů.
 
Tyto údaje ukládáme do databáze, takže při dalším nákupu již nemusíte vyplňovat celý registrační formulář znovu - stačí, když zadáte vaše přístupové jméno a heslo. Tato data považujeme za přísně důvěrná a neposkytujeme je žádné třetí straně. Výjimkou je pouze kurýrní služba (Česká pošta, PPL nebo DPD), která s každou zásilkou dostává z důvodu doručení zásilky vaši adresu. Vaše data budou kdykoliv na vaši žádost opravena nebo vyřazena z databáze.
 

I když se naše společnost nemůže 100% zaručit, že nikdy nedojde k neoprávněnému přístupu, můžete se spolehnout, že věnujeme velkou péči zachování bezpečnosti vašich osobních údajů a zamezení neoprávněnému přístupu k nim.

 

 Chráníme Vaše data, děkujeme za Vaši důvěru